Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου : Πρόγνωση Καιρού για το Σ/Κ – 20/21 Απριλίου

0
1967

Προσφορά

Το Σάββατο θα υπάρχει πιθανότητα βροχής και συγκεκριμένα αναμένεται ένα δυναμικό πέρασμα καταιγίδας το οποίο θα επηρεάσει την Ρόδο το πρωί έως το αργότερο στης 09:00 και στην συνέχεια θα υπάρχει πιθανότητα να σημειώνονται παροδικές και σύντομες μπόρες έως το μεσημέρι. Οριστική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός το μεσημέρι.
Άρα εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα από το πρωί για τον Μαραθώνιο θα επηρεαστούν για λίγο. Από τις μεσημβρινές ώρες και μετά κάποιες αραιές νεφώσεις απλά θα εμπλουτίζουν το ηλιοβασίλεμα για τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ στην πόλη. Στα υπόλοιπα τμήματα του νησιού θα ακουμπάνε τα 6-7 μποφόρ ωστόσο θα εξασθενούν σταδιακά από το απόγευμα παντού.

Οι θερμοκρασίες θα βρεθούν σε λίγο χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα στην Πόλη Ρόδου:

Πρόβλεψη ανά εξάωρο :
06:00 – 18°C βαθμούς – 90% υγρασία
12:00 – 20°C βαθμούς – 87% >>
18:00 – 17°C βαθμούς – 72% >>
00:00 – 15°C βαθμούς – 70% >>

Την Κυριακή δεν αναμένονται βροχές με κάποιες αραιές νεφώσεις να μην απασχολούν ωστόσο ειδικά νωρίς το πρωί θα υπάρχει υψηλό ποσοστό υγρασίας πέριξ της πόλεως μεταξύ 85% και 90% περίπου. Άνεμοι γενικά ασθενείς 2 bf από διάφορες διευθύνσεις.
Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα γύρω στους 20°C με 21°C βαθμούς. Δείκτης δυσφορίας σε χαμηλά επίπεδα.
Η σκόνη στην ατμόσφαιρα θα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα περίπου στα 30μικρογραμάρια με όριο τα 50.

Καλή επιτυχία σε όλους

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Προαναγγελία Θυελλωδών Ανέμων – Πρόγνωση Τετάρτης/Πέμπτης – 17/18 Απριλίου
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Π/Σ/Κ – 19/20/21 Απρ. – Έρχονται Εξπρές Καταιγίδες