Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρώτη πρόγνωση για το 2020 – Δείτε πως ξεκινάει η χρονιά

0
105

Καλή Χρονιά σε όλους

– Με καλό καιρό θα ξεκινήσει και θα κυλάει η πρώτη μέρα του 2020 σε όλα τα τμήματα και κάποιες νεφώσεις απο το απόγευμα και κυρίως το βράδυ θα πυκνώνουν.
Θα εξαιρέσουμε την Κάσο και την Κάρπαθο καθώς υπάρχουν μικρές πιθανότητες να εκδηλώνονται μπόρες το μεσημέρι χωρίς διάρκεια.
Απο τα μεσάνυχτα ο καιρός θα επιδεινωθεί στα νότια και θα εκδηλώνονται βροχές και σταδιακά καταιγίδες ειδικά προς το ξημέρωμα της Πεμπτη 2 Ιανουαρίου σε Καστελλόριζο , Ροδο , Σύμη , Χάλκη , Τήλο , Νίσυρο , Κάρπαθο , Κάσο και αργότερα το πρωινό σε Κώ και ενδεχομένως σε Κάλυμνο και Λέρο. Πολύ δύσκολα να επηρεαστουν Πάτμος , Λέρος , Λειψοί και Αστυπάλαια χωρίς να αποκλείονται ψιχάλες καθ όλη την ημέρα της Πέμπτης.
Θα συνεχίζουν τα φαινόμενα σε Ρόδο και τα νησιά κοντά της καθ όλη την ημέρα της Πέμπτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Πρωτοχρονιά απο  βόρειες διευθύνσεις με την ένταση τους να φτάνει τα 6-7 μποφορ. Εξαίρεση η Ρόδο η Σύμη και το Καστελλόριζο όπου θα πνέουν απο ανατολικές με ένταση 5-6 μποφόρ.
Καρμπόν με τη πρωτοχρονιά και η δευτεροχρονιά και μάλιστα δεν αποκλείεται απο την νύχτα να ενταθούν περαιτέρω στα βόρεια του νομού ακουμπώντας τα 8 μποφόρ.

Θερμοκρασίες σε χαμηλά επίπεδα δεν θα ξεπεράσουν τους 13 με 14 βαθμούς σε κανένα νησί ενώ την νύχτα θα υποχωρούν κάτω απο τους 9 οι ελάχιστες στα παραθαλάσσια τμήματα.
Στα ορεινά ακόμα χαμμηλότερες : απο 4 έως 10

Υγρασία : 55% – 87%

Καλή Χρονιά και πάλι πρωτίστως με υγεία και προσωπικές επιτυχίες

Με εκτίμηση : Γιάννης Μανωλάς 

Cyclone of Rhodes 2012-2020

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΡΟΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ 2019
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση καιρού για το Π/Σ/Κ – 3/4/5 Ιανουαρίου