ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΨΥΧΟΥΣ & ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

0
11746

Χορηγός Δελτίου

.

Θυελλώδεις βοριάδες εντάσεως 7-8 χωρίς να αποκλείονται ριπές ακόμα και 9 μποφόρ αναμένεται σταδιακά να πνέουν απο τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής ώρα 14:00 και θα διαρκούν μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι ώρα 14:00 όπου και σταδιακά θα εξασθενούν.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώνουν περαιτέρω πτώση από το βράδυ της Κυριακής όπου στα ορεινά θα πλησιάσουν τους 0 βαθμούς ενώ στα παραθαλάσσια τους 5.. με 6.. βαθμούς νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο υδράργυρος δεν αναμένεται να ξεπεράσει σε κανένα νησί του νομού τους 7°C με 9°C βαθμούς ενώ οι ελάχιστες θα πέσουν στο μηδέν ενδεχομένως και κάτω απο το μηδέν -1.. το ξημέρωμα της Τρίτης ενώ το μεσημέρι δεν θα ανέβουν πάνω απο τους 6°C με 8°C βαθμούς οι μέγιστες.
Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται ανά διαστήματα απο τα μεσάνυχτα της Κυριακής πρός Δευτέρα στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε μικρότερα υψώματα από 200μέτρα περίπου και πάνω. Το ίδιο σκηνικό θα συνεχίζεται και την Τρίτη την νύχτα. Την ημέρα με τις θετικές θερμοκρασίες αναμένονται ανά περιόδους μπόρες στο μεγαλύτερο μέρος του νομού.

Cyclone of Rhodes 2012-2023

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση για το Π/Σ/Κ – 3/4/5 Φεβρουαρίου –
Επόμενο άρθρο«Φεγγάρι του Χιονιού» Η τελευταία πανσέληνος του φετινού χειμώνα αύριο Κυριακή