ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 01&02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

0
261

ΣΆΒΒΑΤΟ 1/2

Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός στο νομό μας αύριο Σάββατο 1/2, ενώ κάποιες παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα νότια τμήματα του νομού μας.

ΑΝΕΜΟΙ Οι άνεμοι έως και τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις που σταδιακά θα αρχίσουν να στρέφονται σε νότιες, νοτιοδυτικές με ένταση στα 3 με 4 μποφόρ ενώ στα νότια τμήματα του νομού, τις απογευματινές ώρες κυρίως, οι άνεμοι θα πνέουν στα 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ Η θερμοκρασία τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα κυμανθεί από 9 έως και 12 βαθμούς Κελσίου ενώ τις μεσημβρινές ώρες θα κυμανθεί από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΉ 2/2

Την Κυριακή στο νομό μας φαίνεται πως θα αναπτυχθούν κάποιες νεφώσεις, που κατά τη διάρκεια της ημέρας στα νοτιοανατολικά τμήματα του νομού δεν αποκλείεται να φέρουν κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις (πιθανότητα 50%).

ΑΝΕΜΟΙ Οι άνεμοι θα πνέουν από τις ίδιες διευθύνσεις με το Σάββατο, με την ένταση αυτών να είναι στα δυτικά και κεντροβόρεια τμήματα στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά τμήματα θα πνέουν στα 5 με 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με το Σάββατο.

Επιμέλεια: Νίκος Πιταούλης – Μετεωρολογικά Νέα Ερμούπολης

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση καιρού για το Σ/Κ – 1/2 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΠιθανή Εξέλιξη Καιρού Επόμενων Ημερών – Γράφει ο Γιάννης Μανωλάς