Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού έως την Κυριακή 15 Ιανουαρίου

0
3703
Ρόδος - Φώτο Angela D. Photos
Ρόδος - Φώτο Angela D. Photos

Χορηγός Δελτίου

.


Για Πενθήμερη η κακοκαιρία στην Ρόδο…

Πρόκειται για σχήμα λόγου βεβαίως η παραπάνω έκφραση καθώς οι πενθήμερες σχολικές εκδρομές που πραγματοποιούν κατά καιρούς οι μαθητές στα νησιά μας λίγο πρίν το τέλος του σχολικού έτους από διάφορες πόλεις της χώρας μας ταιριάζει γάντι με την περίσταση.
Τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα απασχολεί λοιπόν τον νομό μας η αστάθεια η οποία θα δίνει ανά διαστήματα βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες συνοδευόμενες από ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Σχεδόν όλα τα νησιά θα επηρεάζονται με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα νησιά κοντά στα Μικρασιάτικα Παράλια καθώς επίσης και στα πολύ νότια και ανατολικά τμήματα, με απλά λόγια Κώς, Σύμη, Ρόδος και Καστελλόριζο ενδέχεται να επηρεάζονται λίγο περισσότερο.
Θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση φυσικά μέσα απο την ομάδα μας στο facebook.

Οι θερμοκρασίες δεν θα μεταβάλλονται ιδιαίτερα μέχρι την Κυριακή πέρα από αυξομειώσεις της τάξεως του ενός δύο βαθμών κυρίως την νύχτα και θα κυμαίνονται μεταξύ 13.. και 16°C στα βορειότερα τμήματα και 14.. με 17°C στα νοτιότερα. Στα ορεινά θα βρίσκονται κοντά στους 10.. την νύχτα και στους 15°C βαθμούς την ημέρα.

Όσον αφορά τους ανέμους :

Τετάρτη : Βοριάδες μέχρι την Λέρο 4-5 μποφόρ. Απο την Κάλυμνο και νοτιότερα απο διάφορες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και 6-7 μποφόρ στην Ρόδο και το Καστελλόριζο. Εξασθένηση την νύχτα.
Πέμπτη 12 Ιαν. : Βορειοδυτικοί μέχρι την Κάλυμνο 4-5 μποφόρ, απο την Κώ και νοτιότερα απο διάφορες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.
Παρασκευή 13 Ιαν. : Βοριάδες μέχρι την Κώ 3-4 μποφόρ απο εκεί και νοτιότερα ανατολικοί 3-4 μποφόρ.
Σαββατοκύριακο 14/15 Ιαν. : Βοριάδες μέχρι την Τήλο 4-5 μποφόρ σταδιακά απο το μεσημέρι επικράτηση βοριάδων και στα νοτιότερα με ένταση επίσης 4-5 μποφόρ.

Η υγρασία θα είναι αυξημένη : 60-90% με μικρές αυξομειώσεις

Καθημερινά δελτία καιρού μπορείτε να ακούτε & μέσα απο τις συχνότητες μας στους 99.5 και στους 105.6 καθώς και στο διαδίκτυο Real Voice 99.5

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2023

Προηγούμενο άρθροΡΟΔΟΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού Δευτέρας-Τρίτης – 16/17 Ιανουαρίου