Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση για το Π/Σ/Κ – 26/27/28 Αυγούστου

0
1874
Ρόδος-Φώτο Μπέτι Ξύδη
Ρόδος-Φώτο Μπέτι Ξύδη

Χορηγός Πρόγνωσης

Βελτιώνεται ο καιρός την Παρασκευή και περιορίζεται η αστάθεια μόνο στα ορεινά της Ρόδου. Αν τελικά βγει κάτι θα είναι μόνο κατά τις μεσημβρινές ώρες με τη μορφή μπόρας όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στα υπόλοιπα νησιά θα επικρατούν αραιές μονο νεφώσεις.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο και θα κυμαίνονται στα βορειότερα νησιά του νομού από 21.. μέχρι 27°C βαθμούς στα νοτιότερα από 23.. μέχρι 29°C και στα ευπαθή τμήματα κυρίως της Ρόδου από 24.. μέχρι 31°C βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ παντού.

Το Σαββατοκύριακο επιστρέφει το καλοκαιράκι μετά το πρόσκαιρο διάλειμμα δροσιάς με τον καιρό να είναι παντού υπέροχος και τις δύο ημέρες ενώ οι άνεμοι θα είναι ιδανικοί ακόμα και για ταξιδάκι με ημερόπλοιο καθώς θα πνέουν απο ΒΔ διευθύνσεις με την ένταση τους να μην ξεπερνάει τα 3-4 το πολύ 5 μποφόρ στα ανοιχτά πελάγη.
Οι θερμοκρασίες δεν θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνονται στα βορειότερα νησιά του νομού από 22.. μέχρι 28°C βαθμούς στα νοτιότερα από 23.. μέχρι 29°C βαθμούς και στα ευπαθή τμήματα κυρίως της Ρόδου από 24.. μέχρι 32°C βαθμούς Κελσίου.

Να σταθούμε λίγο στο Σάββατο οπου λαμβάνει χώρα η μεγάλη γαστρονομική εκδήλωση του γιαπρακιού στην Σάλακο με τον καιρό να προβλέπεται υπέροχος, ιδανικός ώστε να επισκεφθείτε την εκδήλωση με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται στην περιοχή απο 22.. μέχρι 28°C βαθμούς ενω οι άνεμοι θα πνέουν απο διάφορες διευθύνσεις ΒΔ ανα διαστήματα οχι παραπάνω απο 3 μποφόρ.
Καλή σας όρεξη & καλά να περάσετε.

Καλό Σαββατοκύριακο

Μην ξεχνάτε να ακούτε τις καθημερινές μας προγνώσεις και στον Real Voice 99.5

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2022

Προηγούμενο άρθροΤι είναι η αστραπή και τι ο κεραυνός; Πώς θα προστατευτείτε από αυτούς; Τι κάνετε αν κολυμπάτε και πιάσει καταιγίδα;
Επόμενο άρθρο«Θα ρίξει κανέναν»: Ο Έλληνας παίκτης που έπεσε νεκρός στο γήπεδο από κεραυνό ενώ αστειευόταν