Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Τετάρτη & την Πέμπτη 24/25 Αυγούστου

0
4894
Ρόδος - Φώτο Σταύρος Κεσεδάκης
Ρόδος - Φώτο Σταύρος Κεσεδάκης

Χορηγός Πρόγνωσης

Συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη το πρώιμο φθινοπωρινό σκηνικό που άρχισε να στήνει ο καιρός απο την έναρξη της εβδομάδας με τις νεφώσεις να πυκνώνουν πλέον σε όλα τα νησιά του νόμου ενώ θα υπάρχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες να σημειωθούν φαινόμενα με τη μορφή μπόρας ή ακόμα και καταιγίδας ειδικά στην Ρόδο και την Κω, πιθανότατα να επηρεαστούν και η δύο πόλεις των μεγαλύτερων νησιών του νομού ενώ πιθανότητες θα έχουν η Νίσυρος η Τήλος η Κάσος η Κάρπαθος η Αστυπάλαια ενώ πολύ μικρές πιθανόττητες έχουν Λέρος, Πάτμος, Λειψοί και Καστελλόριζο.
Χάλκη και Σύμη πιθανόν να περιμένουν ενα σύντομο πέρασμα μέσα στην μέρα.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν νέα πτώση και θα κυμαίνονται στα βορειότερα νησιά του νομού από 20.. μέχρι 26°C βαθμούς στα νοτιότερα από 21.. μέχρι 27°C και στα ευπαθή τμήματα κυρίως της Ρόδου από 22.. μέχρι 29°C βαθμούς Κελσίου.

Υγρασία : 55-90%

Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν πουθενά τα 3 με 4 μποφόρ απο δυτικές διευθύνσεις.

Την Πέμπτη θα παραμείνει άστατος ο καιρός ωστόσο η μεγαλύτερη πιθανότητα για φαινόμενα θα υπάρχει μόνο για την κεντρική και η ορεινή Ρόδο κατά τις μεσημβρινές ώρες 

Οι θερμοκρασίες δεν θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνονται στα βορειότερα νησιά του νομού από 20.. μέχρι 26°C βαθμούς στα νοτιότερα από 21.. μέχρι 27°C και στα ευπαθή τμήματα κυρίως της Ρόδου από 22.. μέχρι 29°C βαθμούς Κελσίου.

Υγρασία : 50-87%

Να είσαστε καλά

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2022

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για Δευτέρα & Τρίτη 22/23 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΤι είναι η αστραπή και τι ο κεραυνός; Πώς θα προστατευτείτε από αυτούς; Τι κάνετε αν κολυμπάτε και πιάσει καταιγίδα;