Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Δευτέρα 8 Αυγούστου

0
4064

Χορηγός Πρόγνωσης

Ατμοσφαιρική αστάθεια αναμένεται μετά απο πολύ καιρό στον νομό μας και ειδικά στα νησιά κοντά στα Μικρασιάτικα Παράλια η οποία θα φέρει νεφώσεις που απο τις προμεσημβρινές ώρες ενδεχομένως και νωρίτερα θα πυκνώσουν και μάλιστα υπάρχουν πιθανότητες να εκδηλωθούν τοπικές βροχες η ακόμα και παροδικές καταιγίδες ειδικά σε Ρόδο, Σύμη, Καστελλόριζο και Κώ.
Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνοδευτούν απο ηλεκτρικές εκκενώσεις γι αυτό οι λουόμενοι να είναι προσεκτικοί!
Πολύ δύσκολο να επηρεαστεί η Τήλος και η Νίσυρος ωστόσο υπάρχουν λιγοστές πιθανότητες και γι αυτό θα αναφέρουμε τα δύο νησιά.
Στα υπόλοιπα νησιά του νομού αναμένονται μόνο με αραιές ανα διαστήματα νεφώσεις να κυλάει το 24ώρο.

Οι άνεμοι στρέφονται από νότιες διευθύνσεις, όχι σε όλα τα τμήματα κυρίως στα νοτιότερα και ανατολικά πλησίον των Μικρασιατικών Παράλιων και δεν θα ξεπερνούν τα 3 με 4 το πολύ μποφόρ. Στα κεντρικά του νόμου καθώς και στα πιο ανοιχτά πελάγη όπως είναι το στενό της Κάσου καθώς και στο Καρπάθιο αναμένονται βορειοδυτικοί άνεμοι με την ένταση τους φτάνει τα 5 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν νέα μικρή πτώση όπως και θα κυμαίνονται στα βορειότερα νησιά του νομού από 22.. μέχρι 27°C βαθμούς στα νοτιότερα από 23.. μέχρι 28°C στην Ανατολική Ρόδο και την Λίνδο απο 24.. μέχρι 30°C βαθμούς Κελσίου.

Υγρασία : 50-90%

Καθημερινές προγνώσεις μας μπορείτε να ακούτε και απο τις συχνότητες  του Real Voice 99.5

Καλή εβδομάδα

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2022

Προηγούμενο άρθροΑνησυχητικό: Υποθετικό καιρικό σενάριο για το 2050 γίνεται πραγματικότητα την επόμενη εβδομάδα
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για το Π/Σ/Κ – 19/20/21 Αυγούστου