Εκτίμηση Πρώτης Κακοκαιρίας Νοεμβρίου (Βίντεο)

0
3258

Προσπαθούμε να δούμε την πρώτη δυναμική μεταβολή καιρού για το φετινό φθινόπωρο που θα απασχολήσει κυρίως το διήμερο 6/7 Νοεμβρίου.
Μας αφορούν τα μποφόρ αλλα και τα φαινόμενα καθώς οι ταξιδιώτες ειδικά πρός Σύμη θα είναι εκατοντάδες όσο πλησιάζουμε στην μεγάλη γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη και κοιτάζουμε κυρίως φαινόμενα στην πόλη της Ρόδου καθώς λαμβάνει χώρα την Κυριακή η μεγάλη εκδήλωση Ρόδος για την Ζωή.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της νόσου του κορωνοϊού, η ΑΜΚΕ «Η Ρόδος για τη Ζωή» επιστρέφει δυναμικά, ορίζοντας την εκδήλωση της όπως κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη.

Στις 6 Νοεμβρίου, η πλατεία του Δημαρχείου και έπειτα όλο το νησί της Ρόδου, θα «πλημμυρίσει» με μπλούζες μωβ χρώματος –για αυτή τη χρονιά- ενώ ο φετινός στόχος είναι η αγορά φορητού Υπερηχοτομογράφου της Μονάδας Επεμβατικής Ακτινολογίας για το Νοσοκομείο της Ρόδου, η χρήση του οποίου στον ογκολογικό ασθενή είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία σε κάποιο βαθμό, μορφών καρκίνου και βοηθά στα μέγιστα για την ανακούφιση των ασθενών που πάσχουν από καρκίνο.

Cyclone of Rhodes 2012-2022

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού Τετάρτης-Πέμπτης – 2/3 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού Π/Σ/Κ – 4/5/6 Νοεμβρίου