Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για Δευτέρα & Τρίτη 22/23 Αυγούστου

0
2684
Ρόδος - Φώτο : Ελευθερία Κοτς
Ρόδος - Φώτο : Ελευθερία Κοτς

Χορηγός Πρόγνωσης

Η νέα και τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου προβλέπεται να παρουσιαστεί με ένα αλλοπροσαλλο προσωπο καθώς η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση ενώ νεφώσεις ανά διαστήματα θα πυκνώνουν μέσα στην εβδομάδα ενώ δεν θα αποκλείσω και την πιθανότητα να βγούν κάποια τοπικά φαινόμενα.
Ας δούμε όμως την σημερινή μέρα και να ρίξουμε μία ματιά και στην Τρίτη και εννοείται πως θα σας ενημερώνουμε μέσα απο τα δελτία του realvoice99.5 για οποιαδήποτε εξέλιξη του καιρού.

Σχεδόν αίθριος προβλέπεται ο καιρός αύριο Δευτέρα 22 Αυγούστου σε όλα τα νησιά του νόμου με κάποιες αραιές ανά διαστήματα νεφώσεις να μην απασχολούν.
Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν νέα πτώση και θα κυμαίνονται στα βορειότερα νησιά του νομού από 21 μέχρι 27 βαθμούς στα νοτιότερα από 22 μέχρι 29 και στα ευπαθή τμήματα κυρίως της Ρόδου από 24 μέχρι 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπεράσουν πουθενά τα 3 με 4 μποφόρ ενώ θα στρέφονται από δυτικές και αργότερα από τις απογευματινές ώρες και μετά σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά και στην Τρίτη η οποία προβλέπεται με λίγο περισσότερες νεφώσεις σε αρκετά νησιά του νόμου οι οποίες στην κεντρική Ρόδο θα είναι πυκνότερες και δεν αποκλείεται μάλιστα να δώσουν και κάποια σύντομη μπόρα στα κεντρικά και ορεινά του νομού.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να μην ξεπερνάει τα 3 με 4 μποφόρ ενδεχομένως να βγει ένα πενταράκι μόνο στα Ανατολικά καθώς και στην πόλη της Ρόδου ωστόσο το βράδυ θα εξασθενήσουν παντού.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν νεα μικρή πτώση και θα κυμαίνονται στα βορειότερα τμήματα του νόμου από 21 μέχρι 26 βαθμούς στα νοτιότερα από 22 μέχρι 28 και Τα ευπαθή σημεία του νόμου από 24 μέχρι 30 βαθμούς Κελσίου.

Καλό Σαββατοκύριακο

Γιάννης Μανωλάς

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για το Π/Σ/Κ – 19/20/21 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Τετάρτη & την Πέμπτη 24/25 Αυγούστου