Ρόδος-Δωδεκάνησα-Προγνωση καιρού Παρασκευή 5 Απριλίου

0
236

Μεταβατική ημέρα θα είναι η Παρασκευή για τα Δωδεκάνησα καθώς αναμένεται ο καιρός σταδιακά να επιδεινωθεί απο τη νύχτα και κυρίως απο τα μεσάνυχτα.
Ετσι λοιπόν για την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις απο το ξημέρωμα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώνουν και μέχρι τη νύχτα δεν αποκλείεται να δώσουν σποραδικές βροχές ασθενείς ως επί το πλείστον σε Κάσο και Κάρπαθο. Απο τα μεσάνυχτα και μετά και στα υπόλοιπα νησιά του νομού (Θα εκδοθεί δελτίο το απόγευμα της Παρασκευής ωστε να ενημερωθείτε έγκαιρα για την εξέλιξη της κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο).

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς σε όλα τα τμήματα, και μέσα στη μέρα θα στραφούν σε νότιες διευθύνσεις. Απο το απόγευμα και έπειτα θα ανεβαίνει η ένταση τους και θα ακουμπάνε τα 5 και μεχρι το βράδυ τοπικά τα 6 μποφορ.

Θερμοκρασίες στα ίδια επίπεδα :
Βόρεια : απο 13 έως 18°C
Νότια : απο 14 έως 19°C

Υγρασία : 60% – 95%

Να είσαστε καλά

Πρόγνωση : Γιάννης Μανωλάς
Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη

Cyclone of Rhodes 2012-2019


Προηγούμενο άρθροΕλλάδα – Αλλαγή σκηνικού του καιρού – Πότε και πoιές περιοχές θα επηρεάσει η κακοκαιρία – Προγνωστικοί χάρτες για το επόμενο τριήμερο (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Άνοιξη μέν, νέες καταιγίδες δε , ακόμα μια επιδείνωση για φέτος – Πρόγνωση για το Σ/Κ 6/7 Απριλίου