ΡΟΔΟΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ 6/7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

0
5866

Χορηγός του σημερινού Δελτίου το Οικοδιδασκαλείο DaGio

Καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες θα παρουσιάζουν σταδιακά ενίσχυση απο το πρωί της Δευτέρας φτάνοντας μέχρι το απόγευμα τα 6-7 μποφόρ σε όλα τα νησιά του νομού.
Το έκτακτο αφορά τους ανέμους και θα τεθεί σε ισχύ απο το μεσημέρι της Δευτέρας ώρα 14:00 έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 00:00.
Την Τρίτη οι άνεμοι θα επιμείνουν σχεδόν θυελλώδεις και μάλιστα δεν αποκλείεται να ενισχυθούν περαιτέρω στα 7-8 μποφόρ νοτιοανατολικών διευθύνσεων πάντα.

Οσο αφορά τα φαινόμενα απο το απόγευμα της Δευτέρας περιμένουμε ανα διαστήματα ψιχαλίσματα η ψιλόβροχο σε διάφορα νησιά του νομού ενώ τα μεσάνυχτα δεν αποκλείονται και μπόρες ειδικά απο την Κώ και βορειότερα. Δύσκολα την Δευτέρα να δεί η Ρόδος φαινόμενα που θα έχουν ένταση η διάρκεια.
Την Τρίτη επίσης ανα διαστήματα θα εκδηλώνονται βροχές ωστόσο λόγω των θυελλωδών ανέμων θα μετατρέπονται σε βροχοθύελλες ενώ στα βορειότερα νησιά του νομού δεν αποκλείονται και αστραπόβροντα. Απο το απόγευμα και ειδικά την νύχτα δεν αποκλείεται να εκδηλώνονται καταιγίδες και στα υπόλοιπα τμήματα που θα συνοδεύονται απο ηλεκτρικά ενώ στις θάλασσες θα κάνουν την εμφάνιση τους υδροστρόβιλοι.
Μπαίνει στο παιχνίδι των φαινομένων και η πρωτεύουσα Ρόδος καθώς και τα νησιά κοντά σε αυτή (Χάλκη-Σύμη-Τήλος-Νίσυρος-Καστελλόριζο).


Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν άνοδο:
Βόρεια νησιά : απο 17.. έως 21°C
Νότια νησιά : απο 18.. έως 22°C
Ορεινά : απο 19.. έως 23°C

Υγρασία: 60-92%

Καλή εβδομάδα

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2021

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Παρασκευή & Έκτακτο Δελτίο για το Σ/Κ…
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου