Ενημέρωση Προειδοπόιηση Καιρού για την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου

0
5161

Σχεδόν στάσιμη Κυκλωνική ροή μεταξύ Μυρτώου και Κρητικού Πελάγους (εκτεταμένο βαρομετρικό χαμηλό) προκαλεί επαναλαμβανόμενα επεισόδια βροχοπτώσεων στα Δωδεκάνησα με έμφαση την Ρόδο το Καστελλόριζο την Σύμη και την Νίσυρο.
Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα και χαρακτηρίζονται από εμμονή. Θα συνεχίσουν να απασχολούν βροχές και καταιγίδες τα ίδια νησιά και σήμερα Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου καθ όλο το 24ώρο ενώ δεν αποκλείεται η εξαιρετικά αργή μετατόπιση του χαμηλού μέσα στην μέρα πρός τα νοτιοανατολικά να επηρεάσει και άλλα νησιά του νομού καθώς και το Καρπάθιο.

Οι άνεμοι επιμένουν νότιοι-νοτιοανατολικοί και θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ στο Καρπάθιο και τις Θάλασσες Ρόδου, Καστελλορίζου.
Στα βορειότερα θα ακουμπάνε τα 4-5 μποφόρ.

Θερμοκρασίες το μεσημέρι στους 14°C με 15°C βαθμούς στα παραθαλάσσια και στους 11°C με 12°C βαθμούς στα ορεινά.

Γιάννης Μανωλάς

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Πρόγνωση Χριστουγέννων 23/27 Δεκεμβρίου 2024
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Τελευταία Πρόγνωση του 2024