Ρόδος-Δωδεκάνησα-Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 4 Απριλίου

0
184

Η αστάθεια συνεχίζεται και την Πέμπτη κυρίως στη Ρόδο, με τα φαινόμενα να ξεκινάνε απο τα ξημερώματα αρχικά με βροχές μέτριας έντασης ανα διαστήματα. Το μεσημέρι αναμένονται και καταιγίδες στα κεντρικά, καθώς και τα ανατολικά τμήματα συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Ρόδου. Απο το βράδυ θα υπάρχει βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Δεν αποκλείεται επίσης να επηρεαστούν η Σύμη, η Χάλκη, η Κως, και η ορεινή Κάρπαθος. Στα υπόλοιπα νησιά προβλέπονται αραιές νεφώσεις και κατά τόπους ηλιοφάνεια τα οποια και θα ειναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού καθ’όλο το 24ωρο.
Δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν και πάλι υδροστρόβιλοι στις θάλασσες η προσπάθεια δημιουργίας τους.

Ελάχιστη άνοδο αναμένεται να παρουσιάσουν οι θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες και θα ακουμπήσουν τους 20°C κυρίως στην ανατολική πλευρά της Ρόδου. Στα βόρεια εως 18°C , και στα νότια εως 19°C . Το βράδυ θα πέσει στους 13°C στα βόρεια, και στους 14°C στα νότια.

Άπνοια θα επικρατεί σε όλα τα τμήματα, και οι άνεμοι θα πνέουν απο διάφορες διευθύνσεις 1-2 μποφόρ καθ’όλο το 24ωρο ,και σταδιακή επικράτηση απο τη νύχτα βορείου ρεύματος με την ίδια ένταση.

Υγρασία : 65-95%

Να είσαστε καλά

Επιμέλεια άρθρου: Βαλεντίνα Μπάτη
Πρόγνωση καιρού: Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2019

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 3 Απριλίου
Επόμενο άρθροΕλλάδα – Αλλαγή σκηνικού του καιρού – Πότε και πoιές περιοχές θα επηρεάσει η κακοκαιρία – Προγνωστικοί χάρτες για το επόμενο τριήμερο (Βίντεο)