Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού Πέμπτης-Παρασκευής 28/29 Ιανουαρίου

0
6461

Με τσουχτερό κρύο, ενισχυμένους ανέμους, μπόρες ανα διαστήματα στα παραθαλάσσια αλλα και χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού θα ξεκινήσει θα κυλάει και θα τελειώσει η Πέμπτη σε όλα τα νησιά του νομού. Ειδικά η Ρόδος, Κώς και Κάρπαθος θα βλέπουν ανα διαστήματα χιονοπτώσεις στα βουνά τους και κατά την διάρκεια της ημέρας αλλα και της νύχτας.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις με την ένταση τους να φτάνει τα 6-7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση απο το απόγευμα.

Θερμοκρασίες σε χαμηλά επίπεδα :
Βόρεια νησιά : απο 3.. εως 9°C
Νότια νησιά : απο 4.. έως 10°C
Ορεινά : απο -1.. έως 6°C

Υγρασία : 55% – 90%

Την Παρασκευή το σκηνικό αλλάζει με τον υδράργυρο να σημειώνει σταδιακή άνοδο ενω δεν θα απουσιάζουν και πάλι κάποιοι τοπικοί όμβροι ειδικά στα ορεινά. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένηση και δεν θα ξεπερνούν τα 3-4 μποφόρ μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες όμως απο την νύχτα θα χρειαστεί προσοχή καθώς θα ανεβάζουν σταδιακά την ένταση τους και ειδικά τα μεσάνυχτα ακουμπώντας τα 8-9 μποφόρ ενώ θα στραφούν απο δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις.

Θερμοκρασίες σε άνοδο απο την νύχτα :
Βόρεια νησιά : απο 5.. εως 11°C την νύχτα στους 13..
Νότια νησιά : απο 6.. έως 12°C την νύχτα στους 14..
Ορεινά : απο 1.. έως 8°C την νύχτα στους 11.. οι ελάχιστες

Υγρασία : 55% – 90%

Να είσαστε καλά

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2021

Τοποθέτηση, προειδοποίηση οσο αφορά υπονούμενα που αφορούν την προσπάθεια και την δράση μας ώστε να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε απρόσκοπτα και ορθά τους Δωδεκανήσιους πολίτες.

Επειδή κάποιοι θεωρούν αδυναμία την σιωπή μας και αφήνουν υπονοούμενα για την δράση μας απο την επόμενη εβδομάδα το νομικό μας τμήμα θα αναλάβει όσους κύριους ξεχνούν πως κάποτε υπήρξαν μαθητευόμενοι και επίδοξοι μετεωρολόγοι του ιδιοκτήτη του Κυκλώνα Ρόδου κ. Ιωάννη Μανωλά.
Οι συγκεκριμένοι κύριοι αφότου πέρασαν μερικά χρόνια ως αποτυχημένοι αεροσυνοδοί και πλέον άεργοι τριγυρνούν δεξιά και αριστερά μη έχοντας τι άλλο να κάνουν φτιάχνουν ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσεγγίζοντας ανυποψίαστους συμπολίτες μας και παριστάνουν τον κ. Μανωλά ενώ κατά το παρελθόν προ διετίας είχαν το θράσος να ζητούν χρήματα από τον κόσμο υποδυόμενοι εμάς και ότι δήθεν ζητάγαμε συνδρομή.
Ο Κυκλώνας Ρόδου βρίσκεται εν ζωή σε τούτες τις δύσκολες εποχές αποκλειστικά και μόνο από την τζέπη του κ. Μανωλά τους χορηγούς και τις δωρεές των φίλων του και οποιοσδήποτε μας συσχετίσει με τα παραπάνω αήθη θα μας βρεί μπροστά του.
Σύντομα ο ένας κύριος θα είναι αναγκασμένος να βρεθεί σε Γερμανική αίθουσα δικαστηρίου καθώς ζεί στην Γερμανία και παριστάνει τον κ. Μανωλά ακόμα και στην ζωή του ενώ ο δεύτερος κύριος θα χάσει σύντομα την ομάδα του καθώς θα φροντίσουμε να κλείσει άμεσα με νομοθεσία που θα εγκριθεί και απο τον Δήμο και απο την Νομαρχία Δωδεκανήσων. Δυστυχώς δεν έχει άδεια ωστε να κάνει προγνώσεις καιρού και κινδυνολογούν σε καθημερινή βάση με απώτερο σκοπό τα κλίκ.

Με εκτίμηση η 1ή Μετεωρολογική Ομάδα της Ρόδου που αγκαλιάζει όλα τα νησιά του νομού μας

Προηγούμενο άρθροΈκκληση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων σε Νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου
Επόμενο άρθροΡΟΔΟΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ