Ρόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

0
6449

Παραμένει άστατος ο καιρός σε όλα τα τμήματα του νομού και την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται και πάλι ανα διαστήματα, που θα συνοδεύονται από ηλεκτρικές εκκενώσεις ενω τοπικές χαλαζοπτώσεις δεν αποκλείονται. Τα φαινόμενα τα περιμένουμε από τις προμεσημβρινές έως τις βραδινές ώρες όχι συνεχώς αλλα ανα διαστήματα όπως είπαμε.
Τις βραδινές και ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες αναμένεται νέα επιδείνωση ειδικά στα τμήματα που βρίσκονται πλησίον των Μικρασιάτικων Παράλιων. Καταιγίδες θα σημειωθούν σε Πάτμο , Λειψούς , Λέρο , Κάλυμνο , Κω Νίσυρος , Τήλος , Σύμη , Χάλκη και Ρόδος.
Σε Κάσο, Κάρπαθο, Καστελλόριζο και Αστυπάλαια αναμένονται μπόρες και βροχή μέτριας έντασης χωρίς διάρκεια και γενικότερα τα φαινόμενα δεν θα έχουν δυναμική σε αυτά τα νησιά.

Οι άνεμοι παραμένουν νοτιοδυτικοί κατά την διάρκεια της ημέρας με ριπές που θα φτάνουν τα 6 και στο Καρπάθιο τα 7 μποφόρ. Πιο εξασθενημένοι θα είναι στα νησιά που βρίσκονται κοντά στα Μικρασιατικά Παράλια πάντα απο νοτιοδυτικές διευθύνσεις . Το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα στρέφονται απο διάφορες διευθύνσεις.

Οι Θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση :
Βόρεια : από 17.. έως 22°C
Νότια : από 18.. έως 23°C
Ορεινά : από 16.. έως 21°C .
Μπορούμε να κατεβάζουμε απο εδώ και πέρα σιγά σιγά τα φθινοπωρινά μας καθώς ο καιρός θα ψυχράνει κι άλλο τις επόμενες μέρες.

Υγρασία : 60% – 90%

Να είσαστε καλά

Επιμέλεια Άρθρου : Σκότης Δρόσος
Πρόγνωση : Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2020

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για το Π/Σ/Κ – 30/31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου