Ρόδος-Δωδεκάνησα – Προαναγγελία Ενίσχυσης Ανέμων την Τρίτη 30 Μαρτίου

0
3581

Ενίσχυση θα παρουσιάζουν οι άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων απο το ξημέρωμα της Τρίτης σε όλα σχεδόν τα πελάγη του νομού και μέχρι το μεσημέρι θα ακουμπάνε τα 6-7 μποφόρ.
Μικρή εξαίρεση θα αποτελεί το βορειοδυτικό άκρο της Ρόδου όπου βρίσκεται η πόλη και η Ιξιά, όπου προβλέπονται ελαφρώς πιο εξασθενημένοι στα 5 με 6 μποφόρ.
Πλήρως εξασθενημένοι οι άνεμοι στο Καστελλόριζο όπου δεν θα ξεπερνούν τα 2-3 μποφόρ μεταβλητών διευθύνσεων κάτι που θα ευνοεί την άνοδο της αστάθειας σε πολύ υψηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να αυξάνονται πάρα πολύ οι πιθανότητες ώστε να επηρεάζεται το νησί απο το μεσημέρι έως αργά την νύχτα απο παροδικές καταιγίδες ανα διαστήματα.
Τις νυχτερινές ώρες περαιτέρω εξασθένηση θα παρουσιάζουν οι άνεμοι στη πόλη της Ρόδου και την Ιξιά κάτι που θα αυξήσει παράλληλα τις πιθανότητες για παροδική καταιγίδα πέριξ της πόλεως Ρόδου καθώς και στον δήμο Καλλιθέας.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή πτώση οσο αφορά μόνο τις μέγιστες τιμές και έτσι θα φτάσουν τους 18°C στα βόρεια του νομού και τους 19°C βαθμούς στα νοτιότερα.

Υγρασία : 55-87%

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2021

Προηγούμενο άρθροΔιαγωνισμός Φωτογραφίας – Νικητής εβδομάδας 22/28 Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Τετάρτη 31 Μαρτίου