ΡΟΔΟΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ – 2/3 ΜΑΡΤΙΟΥ

0
4753
  • Αφορά τα φαινόμενα και τίθεται σε ισχύ απο το ξημέρωμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου ωρα 06:00 και λήγει τις απογευματινές της ίδιας μέρας ώρες ώρα 18:00.
    Καταιγίδες τοπικά ισχυρές που θα συνοδεύονται απο ηλεκτρικές εκκενώσεις και πιθανότατα απο χαλαζοπτώσεις θα σημειώνονται ανα διαστήματα μέχρι τις απογευματινές ώρες ειδικά σε Κάσο, Κάρπαθο, Ρόδο και Καστελλόριζο.
  • Αφορά τους ανέμους και τίθεται σε ισχύ απο της 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου και λήγει το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου ώρα 18:00
    – Άνεμοι βοριάδες πολύ ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 και πιθανόν στα πελάγη 8 μποφόρ ικανοί θα πνεύσουν σε όλα τα τμήματα του νομού απο την νύχτα της Τρίτης. Σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάζουν λίγο πρίν τις απογευματινές ώρες αρχικά στα βόρεια και λίγο αργότερα και στα νοτιότερα τμήματα του νομού.

    Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση το διήμερο της Τετάρτης και της Πέμπτης και δεν θα ξεπεράσουν τους 11 με 12 βαθμούς οι μέγιστες το μεσημέρι ενώ την νύχτα οι ελάχιστες θα υποχωρήσουν στους 8.. με 9.. στα παραθαλάσσια και στους 6.. στα ορεινά.

    Cyclone of Rhodes 2012-2022
Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα-Πρόγνωση Καιρού για την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 1 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Τρίτη 1 Μαρτίου