ΡΟΔΟΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΔΙΠΛΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

0
5635
Ρόδος - Φώτο : Γεώργιος Πάττας
Ρόδος - Φώτο : Γεώργιος Πάττας

Το πρώτο δελτίο θα τεθεί σε ισχύ τα μεσάνυχτα της Κυριακής 28 Νοεμβρίου ώρα 00:00 και λήγει το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00.
Και τα δύο δελτία αφορούν κυρίως τους ανέμους.

Το Έκτακτο Δελτίο της Δευτέρας είναι ευγενική χορηγία των Laif Beauty Academy


Ποιό συγκεκριμένα:

Άνεμοι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις νοτίων διευθύνσεων θα πνεύσουν απο τα μεσάνυχτα της Κυριακής και θα ακουμπάνε παντού τα 6-7 χωρίς να αποκλείονται ριπές ακόμα και 8 μποφόρ!
Σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάζουν απο τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας ωστόσο απο τα μεσάνυχτα και ειδικά τα ξημερώματα της Τρίτης θα ισχύσει νέο Έκτακτο Δελτίο καθώς θα παρουσιάζουν νέα ενίσχυση!

Για την Τρίτη 30 Νοεμβρίου

Το Έκτακτο Δελτίο της Τρίτης είναι ευγενική χορηγία του Καταστήματος MR Mobile Service

Νέο Έκτακτο Δελτίο Ανέμων θα τεθεί σε ισχύ απο το ξημέρωμα της Τρίτης ώρα 05:00 έως το μεσημέρι της Τετάρτης ώρα, 15:00 αυτή την φορά άνεμοι δυτικών και αργότερα ΒΔ διευθύνσεων θα φτάσουν και πάλι τα 6-7 χωρίς να αποκλείονται ριπές ακόμα και 8 μποφόρ!

Οσο αφορά τα φαινόμενα προβλέπονται περάσματα μπόρας μόνο στα νησιά που συνορεύουν με τα Μικρασιάτικα Παράλια τις βραδινές ώρες της Δευτέρας καθώς και απο τις πρωινές έως τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης. Τα φαινόμενα δεν θα έχουν διάρκεια ωστόσο δεν αποκλείεται να συνοδεύονται απο λίγες ηλεκτρικές εκκενώσεις.
Νησιά υποψήφια για φαινόμενα: Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Κάλυμνος-Κώς-Σύμη-Ρόδος-Καστελλόριζο. Στα υπόλοιπα νησιά πέρα απο αραιές νεφώσεις δεν προβλέπεται κάτι περισσότερο.

Τώρα όσο αφορά τις θερμοκρασίες μέσα σε ενα 24ώρο θα βρεθούμε απο την ζέστη στην ψύχρα η ακόμα και στο κρύο ανάλογα πώς το αισθάνονται ορισμένοι.
Συγκεκριμένα ενώ ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 23 με 24°C βαθμούς το μεσημέρι της Δευτέρας το αντίθετο θα συμβαίνει το μεσημέρι της Τρίτης όπου ο υδράργυρος θα αρχίσει να υποχωρεί και δεν θα ξεπερνάει τους 17.. με 18°C βαθμούς ενώ την νύχτα της Τρίτης θα υποχωρήσουν στους 9.. με 10.. στα ορεινά και στους 12.. με 14.. βαθμούς στα υπόλοιπα παραθαλάσσια τμήματα. Συγκριτικά απο τους 18.. με 19.. βαθμούς το βράδυ της Δευτέρας πρόκειται για μια σημαντική θερμοκρασιακή εναλλαγή που θα συμβεί μέσα σε λίγες ώρες.

Υγρασία την Δευτέρα : 60-90% την Τρίτη : 50-70%

Γιάννης Μανωλάς

Cyclone of Rhodes 2012-2021

Προηγούμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για το Σ/Κ – 27/28 Νεομβρίου
Επόμενο άρθροΡόδος-Δωδεκάνησα – Πρόγνωση Καιρού για την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου