Αθήνα – Τέσσερις Τραυματίες απο Κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη

0
275

Τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρει στον Ευαγγελισμό.

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το κέντρο της Αθήνας συνοδεύονταν από κεραυνούς προκαλώντας πανικό αλλά και τραυματισμούς.

Ενας από τους κεραυνούς έπεσε πολύ κοντά στην Ακρόπολη, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, λίγα λεπτά μετά τις 16.30 κλήθηκαν να παραλάβουν 4 τραυματίες από την Ακρόπολη. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από το ΕΚΑΒ, τα τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν από κεραυνό.
Και οι 4 μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής, και οι τέσσερις φέρουν ελαφρά τραύματα ως συνέπεια του κεραυνού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τραυματίες ήταν εργαζόμενοι στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.
Τις τελευταίες ώρες επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική με καταιγίδες ακόμα και χαλάζι. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους καλεί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Προηγούμενο άρθροΕλλάδα – Παραμένει άστατος ο καιρός έως το τέλος της εβδομάδας σε πολλές περιοχές της χώρας
Επόμενο άρθροΠώς δημιουργείται ο κεραυνός? – Οδηγίες προστασίας