Πρόσκαιρη βελτίωση την Πέμπτη. Νεα επιδείνωση την Παρασκευή.

Αναλυτικά

Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη με κάποιες αραιές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας οι οποίες δε θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός απο το ξημέρωμα της Παρασκευής όπου προβλέπονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες σε όλα τα νησιά του νομού, με διάρκεια περίπου εως και το μεσημέρι. Απο τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιώνεται σταδιακά και τα φαινόμενα παντού θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα πνέουν απο Βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να φτάνει τα 5 εως 6 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση προβλέπεται να παρουσιάσουν απο το βράδυ, στα 2-3 μποφόρ όπου θα αρχίσουν να στρέφονται σε δυτικές διευθύνσεις απο τα μεσάνυχτα. Νέα ενίσχυση αναμένεται απο το ξημέρωμα της Παρασκευής όπου οι άνεμοι θα ακουμπήσουν τα 5-6 μποφόρ ενώ θα επιμείνουν απο δυτικές διευθύνσεις μέχρι και το τέλος του 24ωρου.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο την Πέμπτη με τον υδράργυρο να φτάνει απο 12°C εως 15°C στα βόρεια, απο 13°C εως 16°C στα νότια, και απο 9°C εως 15°C στα ορεινά. Την Παρασκευή οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν νέα πτώση κυρίως το βράδυ και θα κυμανθούν από 10°C εως 14°C στα βόρεια, απο 11°C εως 15°C στα νότια, και από 8°C εως 13°C στα ορεινά.

Υγρασία Πέμπτης : 65%-95%. Υγρασία Παρασκευής : 65%-85%

Καλό απόγευμα σε όλους!

Επιμέλεια άρθρου : Βαλεντίνα Μπάτη

Πρόγνωση καιρού : Γιάννης Μανωλάς.

Cyclone of Rhodes 2012-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here